uw hart voor uw zaak verwoord en zichtbaar

referenties >>

Referenties van concLucie

 

concLucie/Lucie is voor mij een professionele partner op het gebied van communicatie. Zij weet de belangen altijd met een persoonlijke touch te behartigen. Zij geeft niet op voordat zij een oplossing heeft gevonden voor de klant. Haar professionaliteit en creativiteit klinken door in alles wat ze doet.
Lucie is zeer leergierig en heeft een directe manier van communiceren waardoor je meteen weet wat je aan haar hebt. Woorden die haar typeren zijn: expertise, klantgericht, direct, loyaal, betrokken, resultaatgerichtheid. Kortom: voor concLucie is niets onmogelijk! De meest complexe materie weet zij in ‘Jip en Janneke’ taal op papier te zetten en over te brengen op anderen. Dit alles maakt concLucie een bijzonder fijne partner om diensten van af te nemen!
Nina Dijksterhuis

 

De samenwerking met concLucie/Lucie was professioneel en betrokken. De lijntjes zijn kort, de uitvoering is vlot, transparant en deskundig. Als vliegende keep hebben wij meermaals op diverse onverwachte momenten een beroep op Lucie gedaan en waren over de ondersteuning zeer tevreden.
Jetske van der Greef, directeur Basisschool de Ontdekkingsreis

 

Lucie, heeft me een heleboel lucht gegeven in de wirwar van communicatie. Voor mijn bedrijf neemt ze vakkundig mijn webbeheer voor haar rekening. Met een kritisch oog kijkt ze mijn teksten en mailings na, zodat ik ze met een gerust hart en foutloos kan versturen.
Voel me dankbaar dat ik met zoveel aandacht ondersteund word, dat is (de) concLucie.
Silvan Schalken, eigenaar Ubuntu Swingparty

 

Lucie heeft ons op het bureau van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie een aantal maanden ondersteund met taken op het gebied van website/communicatie.
De samenwerking was erg prettig; met name omdat zij met weinig aanwijzingen zelfstandig aan de slag ging. Ze heeft in die maanden veel werk uit handen genomen, waarbij ze veel initiatief toonde en ik er op kon vertrouwen dat dingen geregeld werden. Heel fijn!
Marjolein van Kalles, adjunct directeur Nederlandse Vereniging van Neurologie